Despre Revvolution

Metoda transformării tale corporale și mentale, în mod sănătos și definitiv!

Ajutăm persoanele ocupate să scape de kilogramele în plus, să aibă un stil de viață sănătos și un corp tonifiat.

Ești gata să îți Revvolutionezi stilul de viață?

Sunt Valentin Vasile, antrenor personal și specialist în nutriție sportivă.

Mi-am început cariera în urmă cu mai bine de 20 ani, timp în care am ajutat mii de persoane să îți atingă obiectivele de remodelare corporală.

Cred cu tărie că atingerea obiectivelor pe care ți le propui în sala de fitness depinde atât de ce pui în farfurie, cât și de a avea mindsetul potrivit.

Cred într-o abordare personalizată a nutriției și antrenamentelor pentru a avea cele mai bune rezultate. În 2010, când activam ca antrenor personal, am observat că prețul unei astfel de colaborări poate fi un obstacol pentru multe persoane care doreau să slăbească. Așa că mulți dintre ei alegeau calea claselor de grup. Însă în cadrul acestora este aproape imposibil pentru instructor să și predea, dar să și corecteze și să acorde atenție pentru fiecare dintre cei 40-50 participanți, iar componenta de nutriție și mai ales motivația și susținerea personală lipseau.

Așa a apărut Revvolution – o metodă construită să te ajute să ai un stil de viață sănătos și să obții corpul pe care ți-l dorești, fără dietă, fără înfometare și fără epuizare.

Fundamentele unei colaborări de succes

Muncă de echipă

Îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a îți atinge obiectivul și toată susținerea, însă avem nevoie și de implicarea ta. Metoda Revvolution funcționează doar dacă o pui în aplicare.

Încredere reciprocă

Pentru a avea succes, e important să ai incredere în noi, la fel cum și noi vom avea încredere în tine. Dacă aplici îndrumările primite în program, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Stare de echilibru

Unul dintre principiile noastre de bază este echilibrul. Suntem promotorii unui stil de viață echilibrat, departe de excese și bazat pe alegeri conștiente în ce privesc alimentația, mișcarea, atitudinea și obiectivele de atins.

Din 2010 am adus zâmbetul pe chipul a mii de persoane care și-au schimbat stilul de viață și au obținut transformarea în cadrul programului Revvolution, integrând principiile de mai sus. Acum este rândul tău să vii alături de noi și să obții schimbarea mult dorită.
 • Alexandra G.
  Călătoria mea alături de cei de la Revvolution a început acum 2 luni si jumătate, cand hotărâtă să scap de kg în plus acumulate după sarcină, m-am înscris în program. Încă de la primul antrenament am înțeles că sunt în locul potrivit. De atunci am pierdut 11 kg, sunt mai energică, mai pozitivă, mă simt mult mai bine în pielea mea și abia aștept ziua în care am clasa. Recomand din toata inima Revvolution pentru că beneficiile sunt atât pentru fizic, cât și pentru psihic și spirit!
  Alexandra G.
 • Andrei B.
  Azi am realizat ce inseamna Revvolution - Powered by Valentin Vasile pentru sănătatea mea după doar o luna de program din cele trei. Pot doar să spun că de la un consumator cronic de burgeri, shaorma si pizza de minim 2-3 ori pe săptămână, care gâfâia după un bulevard Magheru mers pe jos, am ajuns în cea mai buna forma fizică în care am fost vreodată. Chiar dacă pe cântar se văd toate kilogramele date jos în aproape 4 saptamani, azi am realizat că cea mai importantă schimbare consta in rezistența fizică din timpul antrenamentelor. Felicitări. Recomand tuturor!
  Andrei B.
 • Gabi D.
  Combinația de plan de nutriție cu activitate fizică este una extrem de eficientă pentru cei care sunt capabili de o minimă disciplină, iar în cazul meu rezultatele au fost mult peste ceea ce speram să pot obține. Totul fără înfometare, fără să te plictisești sau să simți ca mori sufocat la antrenamente, fără să-ți dai peste cap programul - doar cu voință și disciplină (cu astea trebuie să vii de-acasă, nu sunt incluse în pachet). Pe scurt: MULTUMESC, REVVOLUTION! You rock! 5 stele e prea puțin fata de câte meritați. Nici nu concep să nu continui călătoria fabuloasă cu voi.
  Gabi D.
 • Cecilia W.
  Pentru mine a fost uimitor. Am reușit să dau și cele câteva kilograme pe care le aveam în plus jos și să-mi schimb alimentația. Dupa a 2-a lună în program, am obtinut niște rezultate wow. Perfect pentru cei care vor să-și schimbe stilul de viață, nu doar să țină dieta 1 luna 2.
  Cecilia W.
 • Alina I.
  “Mulțumesc, Revvolution că m-ați învățat să trăiesc sănătos! Pentru mine Revvolution este un stil de viață pentru că tot ce am învățat aici încerc să aplic în fiecare zi. Și aici am învățat să mă hrănesc, nu doar să mănânc și să îmi ascult corpul pentru că mai puțin înseamnă mai mult. Va mulțumesc și recomand cu toată căldura acest program, este un program foarte bine gândit și echilibrat.”
  Alina I.

Ești gata să îți Revvolutionezi stilul de viață?

Dacă vrei și tu o transformare de succes, vom găsi pentru tine cea mai bună soluție pentru a o obține.

Alege modalitatea de lucru preferată și vezi cum putem colabora!

Programele Revvolution Online

Accesibile Online, oriunde te-ai afla, fără timp pierdut în trafic, însă cu aceeași implicare și atenție pentru a obține rezultate. O călătorie ghidată spre obiectivul tău, unde vei avea sprijin la fiecare pas și la finalul căreia vei scăpa de kilogramele în plus prin alimentație prietenoasă și mișcare plăcută.

Group Personal Training (București)

O experiență personalizată prin care îți atingi obiectivele de remodelare corporală, cu antrenamente de grup restrâns (maxim 8 persoane), ghidate de Valentin Vasile, evaluare inițială și finală cu măsurarea compoziției corporale, plan alimentar personalizat, monitorizare și suport permant.