fbpx

Program de Group Personal Training cu Valentin Vasile

Porneşte motorul și construiește-ți un corp mai viguros și sănătos!

Studio REVVOLUTION

Start ediție: 13 mai 2024

Programul prin care te ajut să scazi în greutate, să îți echilibrezi alimentația și să îți creezi un stil de viață sănătos, de lungă durată.

Deblochează ancora ce te ține pe loc și înscrie-te în program! Vei descoperi că drumul pe care îl ai de parcurs în reorganizarea stilului tău de viață nu este atât de complicat ca până acum.

8 antrenamente Group PT/lună + alimentație personalizată. Monitorizare și sprijin pe tot parcursul programului. Doar 30 locuri disponibile!

Doar 4 pași și vei fi mai aproape de recăpătarea poftei de viață și vei elimina kilogramele în plus!

Descoperim cauzele care au dus la acumularea de kilograme în plus, stabilim obiectivele și timpul necesar pentru a le atinge.

Înveți ce înseamnă o alimentație diversificată, fără diete restrictive și înveți obiceiuri care te vor ajuta să mănânci sănătos și delicios fără să te înfometezi.

Antrenamentele vor fi personalizate pentru tine, în funcție de istoricul tău sportiv, începi exercițiile treptat, fără efort maxim din prima, pentru ca tu să nu simți asta ca pe o dificultate care te lasă fără suflu și să nu mai vrei să le reiei.

Te bucuri de schimbarea ce apare, cu fiecare zi care trece și redescoperi o nouă persoană, energică, plină de viață, cu un corp mai armonios și cu mai multă încredere în ea.

Cum ar fi să scapi de kilogramele în plus și să îți creezi un stil de viață sănătos? Cum ar fi să faci mișcare, în ritmul tău, să mănânci suficient, diversificat și sănătos și, cu toate astea, să reușești să slăbești și să îți echilibrezi stilul de viață?

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi?

Imaginează-ți că vei reuși să aduci echilibrul în alimentația ta, în stilul tău de viață și în modul de a vedea tot ce te înconjoară.
Că reușești să mănânci ce îți place, adaptat greutății și nevoilor tale, și să reușești să slăbești.

Că îți recapeți energia, pofta de viață, sănătatea și înveți să ai mai multă grijă de tine.

Că înveți să te accepți pe tine însuți, cu toate defectele, fără să mai simți frustrare și dezamăgiri.

Că te duci de drag la sală și că mișcarea și alimentația sănătoasă vor face parte din viața ta mereu, pentru că vei fi mai fericit și mai mulțumit de felul în care trăiești.

Vezi tu… viața e plină de suișuri și coborâșuri. Sunt sigur că știi asta și că ai experimentat multe până acum, bune și rele. Experiențe care te-au făcut să te responsabilizezi, poate, peste măsură și care te-au îndepărtat de la persoana ta.

 

Probabil că, în cea mai mare parte a timpului tău, TU ai grijă DE TINE după ce ai grijă de ceilalți din jurul tău. Ceea ce nu este un lucru rău, neapărat, rău devine când ajungi să te uiți complet și să nu mai știi care este drumul către tine.

 

Știu că nivelul stresului la muncă este ridicat, probabil nu ai timp nici să gătești, iar de mâncat nu mai vorbesc. Fie nu ai timp și abia mănânci, fie ești atât de obosit la final de zi, încât comanzi ceva, din celebrele mâncăruri rapid de făcut, dar greu de digerat.

 

Și uite cum kilogramele se așează pe corpul tău și tu nu găsești motivația și timpul ca să reușești să le echilibrezi. Oricât îți dorești să slăbești odată și să corpul pe care ți l-ai dorit, parcă acel mâine la care te gândești că vei începe schimbarea, parcă nu mai vine odată.

 

Deși ți-ai dori să ai un corp armonios, să te simți bine în pielea ta, să ai grijă de tine, să te simți important și fericit, să simți cum curge viața în vene, de fiecare dată când te antrenezi, când mănânci și îmbunătățești calitatea corpului și a stării de spirit. 

Mâine este azi!

Și tu poți scăpa de kilogramele în plus și poți redobândi controlul în viața ta!

Un stil de viață sănătos nu înseamnă să mănânci sau să faci antrenamente la extrem. Înseamnă echilibru în alimentația ta din fiecare zi, înseamnă un corp energic, pus în mișcare, în funcție de nevoile tale, înseamnă armonie în sufletul tău. Înseamnă bucurie pentru călătoria pe care o faci pentru transformarea ta.

În programul REVVOLUTION vei reuși să descoperi acel drum care are doar o direcție: aceea de a merge înainte, cu un corp mai viguros și cu o minte mai puternică. Ancora rămâne în spate, cu tot ce a ținut ea până acum.

Vei descoperi care sunt diferențele dintre a mânca și a te hrăni și vei înțelege de ce dietele restrictive nu au beneficii în eliminarea kilogramelor în plus.

Te voi învăța ce înseamnă un antrenament ca la carte, care să nu te solicite mai mult decât poți duce, dar care să aibă rezultatele dorite.

Vei înțelege ce efect au emoțiile și trăirile tale în lupta cu kilogramele în plus, ca să înveți să le identifici, să le accepți și să nu mai pui atâta presiune pe tine.

Îți voi fi ghid pe toată durata procesului, vom fi camarazi de echipă, vom lucra cot la cot, pentru ca tu să ai parte de transformarea de care ai nevoie pentru echilibrarea stilului tău de viață.

Vei reuși să slăbești, cu ușurință, gradual și să capeți obiceiuri care să te ajute să îți redobândești sănătatea și să te bucuri de proces.

Și asta nu e tot…

Vei învăța cum funcționează corpul tău, vei știi să îl asculți și să îi dai ceea ce are nevoie, ca să funcționeze la capacitate maximă.

Vei vedea cum toate celelalte aspecte din viața ta vor fi îmbunătățite, începând cu sănătatea ta și continuând cu relațiile personale și profesionale.

Te vei bucura de persoana plină de încredere și de poftă de viață care vei deveni, o mai bună versiune a ta, cu fiecare zi care trece.

Descoperă călătoria REVVOLUTION

4 săptămâni de ANTRENAMENT – NUTRIȚIE – MOTIVAȚIE – EDUCAȚIE

Fiecare ediție lunară este alcătuită din 5 etape importante ce au rolul de a-ți modela corpul și sufletul, ca să poți avea acea viață, în armonie și bucurie cu toată ființa ta!

Alimentezi

Înainte de începerea antrenamentelor, vei fi evaluat complet – vom discuta despre alimentația ta de până atunci, vei fi cântărit, vom analiza obiectivele pe care le ai, dacă există anumite probleme de sănătate sau afecțiuni, totul ca să putem porni la drum cât mai siguri de transformarea ce va avea loc.

Pornești motorul

vei primi planul alimentar, un set de 10 mic dejunuri, 10 prânzuri, 10 cine, conform nevoilor tale și pe care le poți combina cum vrei tu.
Vei avea acces la contul online unde vei regăsi ebook de nutriție, un curs de stil de viață sănătos și vei putea participa la un seminar LIVE + Q&A – toate ca să te ajute să accelerezi în ritmul tău.

Setezi prima viteză

Ne vedem la sală de două ori pe săptămână: vom începe cu exerciții adaptate pentru experiența și istoricul tău sportiv ca să poți crește viteza constant, fără să te simți zdruncinat de obstacole.

Accelerezi

De la săptămână la săptămână vom crește intensitatea antrenamentelor și nu vei avea timp să te plictisești. Vor fi atât antrenamente de tip circuit – exerciții ce se schimbă la interval de 1 minut, cu accesorii diverse ca minge, elastice, discuri, dar și antrenamente de tip pump, prin care vei lucra tot corpul, cu bară și discuri, ca să tonifiem corpul și să devină din ce în ce mai puternic.

Conduci cu atenție

Săptămânal jurnalul alimentar va fi monitorizat fie pe email, fie pe whatsapp, ca să ne asigurăm că avem suficient combustibil ca să continuăm călătoria împreună și că evităm denivelările întâlnite pe drum.

Pe lângă toate acestea…

Ca să te pot ghida personalizat și să pot să fiu cât mai aproape de nevoile tale, grupa va fi compusă doar din 8 persoane în fiecare ediție.

Fiindcă știu că este important să nu îți pierzi motivația, pe tot parcursul ediției vei avea acces la un grup de Whatsapp, unde vom putea comunica și unde vei primi răspunsuri la întrebările tale.

Sunt de părere că un proces treptat de transformare și nu brusc, dar nici rapid, este necesar pentru implementarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. La final primelor 4 săptămâni, evaluăm obiectivul stabilit la începutul ei, apoi stabilim strategia pentru următorul drum pe care îl avem de parcurs împreună.

BONUS

vei avea acces și la 12 antrenamente online înregistrate, la masterclassul online despre Microbiom, la modulele de curs video despre nutriție și la e-book-urile cu rețete care să îți ușureze munca în bucătărie.

Ca să pot înțelege mai bine ce înseamnă pentru corp și minte lupta cu kilogramele în plus, am decis să fac un experiment asupra mea.

Numele meu este Valentin Vasile, sunt specialist în nutriție sportivă și antrenament, fondator al Valentin Vasile Online – Fitness Studio, autor al cărților Stil de viață, nu dietă și Confesiunea unui nutriționist și creatorul programului de slăbire și remodelare corporală ReVVolution.

Am petrecut mai bine de 20 de ani în căutarea soluțiilor cele mai potrivite pentru fiecare client în parte, pentru eliminarea kilogramelor în plus, resetarea metabolismului și echilibrarea vieții.

De-a lungul sesiunilor cu ei, am descoperit mult mai multe blocaje și frici care îi împiedicau să vină la antrenamente, să mănânce suficient și să își recapete controlul corpului și al vieții lor, să devină mai energici, mai încrezători, mai sănătoși.

Ca să pot înțelege mai bine ce înseamnă pentru corp și minte lupta cu kilogramele în plus, am decis să fac un experiment asupra mea. M-am îngrășat 10 kilograme ca mai apoi să încep acest proces, de diminuare a kilogramelor, astfel am putut testa pe pielea mea dacă metoda mea funcționează. După 90 de zile de luptă cu corpul meu, am revenit la greutatea normală și am revenit la stilul de viață echilibrat, așa cum eram obișnuit.

 

 

Întotdeauna am crezut că fiecare om în parte are nevoie de personalizarea oricărui serviciu de care are parte, în funcție de necesitățile și problemele cu care se confruntă.

Pentru a putea personaliza un serviciu de fitness sunt necesare ședințe 1 la 1, însă, în acest caz, este nevoie de un efort financiar din partea clienților, pe care nu toți și-l permit.

Alternativa sunt clasele de grup, dar aici avem problema abordării personalizate și lipsa componenței de nutriție, căci dacă avem un grup de 40 de persoane, este imposibil ca instructorul să poată să se ocupe de fiecare în parte, la capacitate maximă.

De aceea am gândit un nou concept de antrenament, cu grupe mai mici, ca să pot personaliza partea de antrenament, coaching și nutriție în funcție de nevoile și istoricul sportiv și alimentar al fiecărui participant în parte.

Programul a fost lansat în 2010 și a avut mare popularitate până în anul 2021. În tot acest timp, lunar, mai bine de 400 de clienți au avut parte de transformări ReVVoluționare, ghidați de instructorii din echipa mea. În tot acest timp, am lucrat doar cu o singură persoană pe perioada unei ore de antrenament.

În 2022, transformarea Revvolution va fi făcută într-un format Premium, iar eu mă voi ocupa de fiecare participant în parte. Astfel am ales să fac grupe formate într-un număr restrâns de locuri disponibile, care să îmi permită să asist și să ghidez îndeaproape fiecare participant în călătoria sa de echilibrare a vieții sale și eliminare a kilogramelor în plus.

Următoarea ediție a programului Revvolution începe pe 13 mai 2024 și m-aș bucura să fiu eu cel care te va învăța ce înseamnă o alimentație corectă, cum sportul înseamnă bucurie, relaxare și nu povară, să ai corpul pe care ți-l dorești, să te simți bine în pielea ta, încrezător și energic iar stilul de viață să se îmbunătățească vizibil.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt! Iată ce spun oamenii care deja au avut parte de transformări ReVVoluționare și care acum se bucură de un stil de viață sănătos și echilibrat.

 • Alina I.
  “Mulțumesc, Revvolution că m-ați învățat să trăiesc sănătos! Pentru mine Revvolution este un stil de viață pentru că tot ce am învățat aici încerc să aplic în fiecare zi. Și aici am învățat să mă hrănesc, nu doar să mănânc și să îmi ascult corpul pentru că mai puțin înseamnă mai mult. Va mulțumesc și recomand cu toată căldura acest program, este un program foarte bine gândit și echilibrat.”
  Alina I.
 • Cecilia W.
  Pentru mine a fost uimitor. Am reușit să dau și cele câteva kilograme pe care le aveam în plus jos și să-mi schimb alimentația. Dupa a 2-a lună în program, am obtinut niște rezultate wow. Perfect pentru cei care vor să-și schimbe stilul de viață, nu doar să țină dieta 1 luna 2.
  Cecilia W.
 • Gabi D.
  Combinația de plan de nutriție cu activitate fizică este una extrem de eficientă pentru cei care sunt capabili de o minimă disciplină, iar în cazul meu rezultatele au fost mult peste ceea ce speram să pot obține. Totul fără înfometare, fără să te plictisești sau să simți ca mori sufocat la antrenamente, fără să-ți dai peste cap programul - doar cu voință și disciplină (cu astea trebuie să vii de-acasă, nu sunt incluse în pachet). Pe scurt: MULTUMESC, REVVOLUTION! You rock! 5 stele e prea puțin fata de câte meritați. Nici nu concep să nu continui călătoria fabuloasă cu voi.
  Gabi D.
 • Andrei B.
  Azi am realizat ce inseamna Revvolution - Powered by Valentin Vasile pentru sănătatea mea după doar o luna de program din cele trei. Pot doar să spun că de la un consumator cronic de burgeri, shaorma si pizza de minim 2-3 ori pe săptămână, care gâfâia după un bulevard Magheru mers pe jos, am ajuns în cea mai buna forma fizică în care am fost vreodată. Chiar dacă pe cântar se văd toate kilogramele date jos în aproape 4 saptamani, azi am realizat că cea mai importantă schimbare consta in rezistența fizică din timpul antrenamentelor. Felicitări. Recomand tuturor!
  Andrei B.
 • Alexandra G.
  Călătoria mea alături de cei de la Revvolution a început acum 2 luni si jumătate, cand hotărâtă să scap de kg în plus acumulate după sarcină, m-am înscris în program. Încă de la primul antrenament am înțeles că sunt în locul potrivit. De atunci am pierdut 11 kg, sunt mai energică, mai pozitivă, mă simt mult mai bine în pielea mea și abia aștept ziua în care am clasa. Recomand din toata inima Revvolution pentru că beneficiile sunt atât pentru fizic, cât și pentru psihic și spirit!
  Alexandra G.

Descoperă REVVOLUTION

 ANTRENAMENT – NUTRIȚIE – MOTIVAȚIE – EDUCAȚIE

ReVVoluționează-ți viața, câștigă lupta cu kilogramele în plus și bucură-te de cea mai bună versiune a ta de până acum.

Vei reuși să îți conduci corpul și mintea în călătoria de redescoperire a echilibrului din viața ta.
Te voi ghida pas cu pas și voi fi alături de tine. Chiar dacă nu e cea mai simplă călătorie, alături de mine vei putea să îți păstrezi motivația, dincolo de toate activitățile care te copleșesc zilnic, ce îți provoacă oboseală, stres și care te țin în loc. Ziua pe care ai așteptat-o ca să ai parte de schimbarea dorită în viața ta este chiar azi. Căci și tu poți mânca echilibrat și tu poți face sport, fără să simți că nu ai aer și tu poți fi mai energic, mai plin de viață, mai relaxat. Vei reuși să te cunoști mai bine și să înveți să îi dai corpului tot ce are nevoie, atunci când trebuie. Vei învăța să faci pace cu tine, să scapi de anxietate și să nu mai simți frustrare și neliniște. Vei vedea că, astfel, kilogramele vor începe să dispară, cu ușurință, și tu, din tot acest proces îți vei construi un nou stil de viață, sănătos și echilibrat.

Pornește motorul! Începe și tu călătoria care îți va transforma viața!

Datorită rețetelor pe care le vei primi în program, vei reuși să îți echilibrezi alimentația, în funcție de ce îți face plăcere să consumi, vei învăța să îi dai hrana necesară corpului, ca să poți scăpa de kilogramele în plus, fără înfometare și diete duse la extrem.

Pe lângă sesiunile din sala de antrenament, vei avea acces și la antrenamentele online, din restul zilelor, astfel vei putea să faci exerciții și acasă și vei deprinde acest obicei de mișcare care are rolul de a te energiza și de a îți regenera tot corpul.

Datorită suportului pe care ți-l ofer în tot acest proces, nu vei mai fi singur în această călătorie, astfel îți vei putea păstra motivația și bucuria pe tot parcursul transformării.

Vei reuși să disciplinezi stilul tău de viață, în care totul va fi îmbunătățit de la starea fizică până la cea psihică, de la relațiile personale până la cele profesionale.

La finalul ediției, în momentul în care vom revizui rezultatele pe care le-ai obținut, va fi acel moment când tu îți vei dori mult mai mult, tu o să vrei să continui pe acest drum către viața în echilibru la care visezi și corpul puternic pe care ți-l dorești.

Odată cu implementarea acestor noi obiceiuri în alimentație și corp vei vedea că nimic nu ți se va mai părea atât de imposibil de atins, atât de greu, atât de trist și de copleșitor.

Vei debloca tot ce te ține în trecut, vei face pace cu emoțiile tale și vei fi pregătit să te admiri, să te iubești, să fii în pace cu tine și cu alegerile tale. Vei putea să dai mai departe tot ce ai învățat celor dragi ție, astfel vei crea un stil de viață sănătos și echilibrat pentru întreaga familie.

law-home-icon-05.png

Cât costă Programul REVVOLUTION și ce primești pe parcursul unei ediții?

1095RON

 • 8 antrenamente cu Valentin Vasile, în grup restrâns, timp de 4 săptămâni în valoare de 500 Euro (prețul pentru un abonament de Personal Training individual)
 • Plan alimentar personalizat cu 30 mese în valoare de 100 Euro
 • Acces la antrenamentele online înregistrate, în valoare de 50 Euro
 • 1 modul de curs cu informații video esențiale despre slăbit și alimentație sănătoasă în valoare de 100 Euro
 • Acces la chatul privat pentru monitorizare şi răspuns la întrebări - Priceless
 •  
13 mai

este data de start a următoarei ediții

Studio Revvolution

București: Eminescu-Toamnei

Orarul grupelor pentru ediția Mai este:

luni și miercuri, ora 18:00 sau ora 19:30

marți și joi, ora 18:00 sau ora 19:30.

Luni / Mierc 18:00

Ultimul loc disponibil!

Luni / Mierc 19:30

Ultimul loc disponibil!

Marți / Joi 18:00

Ultimele 3 locuri disponibile!

Marți / Joi 19:30

Complet rezervat

Consider că tot acest proces ReVVoluționar depinde în mare parte de cât ești de motivat și hotărât să faci schimbarea.

Cum am văzut rezultate vizibile, atât la mine, în urma experimentului făcut, acum ceva timp, dar și la miile de oameni pe care i-am ajutat să slăbească, știu că și tu vei avea parte de transformarea pe care ți-o dorești și vei dobândi corpul și viața la care visezi.

Locurile disponibile se epuizează rapid, așa că nu rata ocazia de a te înscrie în program.

Poți alege să îți dai șansa unei noi vieți mai echilibrate și mai sănătoase sau poți lăsa bateria să se descarce, să nu mai poți porni motorul și…

…să pierzi călătoria care te va duce spre echilibrul în viața ta, acel echilibru care să îți îmbunătățească toate aspectele cu care te confrunți zi de zi, relații, situații, pentru ca tu să ai mai multă încredere în tine și în ceea ce transmiți.

…să revii la dietele restrictive, care au rezultat doar pe moment și pe care este imposibil să le transformi în stil de viață, astfel, după terminarea lor, revenind la ce mâncai înainte nu vei face decât să pui la loc kilogramele pierdute sau chiar mai mult de atât.

… să pierzi timp și bani în căutarea a tot felul de rețete și combinații alimentare care te pot ajuta la slăbit, fără să știi că acestea se fac personalizat și astfel nu vei reuși să ai rezultatele pe care ți le dorești.

…să pierzi ocazia să faci parte dintr-o comunitate care să empatizeze cu tine, să înțeleagă procesul de care ai parte, alături de care să te simți motivat să continui lupta cu kilogramele în plus.

…să nu ai parte de sesiuni de antrenament Premium, de personal training individual, ghidat de mine și să continui să faci aceleași lucruri care le-ai făcut și în trecut astfel rezultatele vor mult prea departe ca să le poți vedea.

… să te tot uiți în oglindă, să îți promiți într-una că “De mâine va fi altfel…” , trist că nu te simți motivat, energic, bine în pielea ta, plin de viață și de energie, ca să poți transforma ziua de mâine în ziua de astăzi

Și tu poți ajunge în cea mai bună formă fizică în care ai fost vreodată!

Îmi doresc să alegi ca mâine să devină azi. Și să începi această călătorie de ReVVoluționare a obiceiurilor tale din fiecare zi. Îmi doresc ca, la fiecare final de ediție, să ai obiectivul atins, acela de eliminare a kilogramelor în plus care te fac să nu mai ai energie și poftă de viață.

Îmi doresc ca oglinda și cântarul să nu mai fie dușmanii tăi, iar tu să ai corpul mai puternic și să fii cât mai pozitiv, să transmiți încredere prin toată ființa ta și să nu îți mai fie teamă să acționezi. 

Poți să mai stai acum și să te uiți la ziua de mâine, că poate, poate vei reuși să te motivezi și să începi schimbarea de care ai nevoie acum în viața ta.

Sau poți să începi o nouă călătorie ReVVoluționară pentru tine, care te va reechilibra din toate punctele de vedere și în urma căreia vei trece de la “Nu îmi place cum arăt! Nu mă mai simt bine în pielea mea! M-am săturat de atâtea kilograme!” la “Odată cu Revvolution, am luat cea mai bună decizie din viața mea. De ani de zile nu am mai putut să port hainele astea și nu m-am mai simțit atât de energic și plin de încredere! Sunt atât de fericit că pot să mănânc ce vreau, fără să mai îmi fie teamă că mă voi îngrășa la loc.”

 

Eu sunt gata să îți fiu copilot în călătoria transformării vieții tale. Gata și tu?

Transformă acum ziua de mâine în ziua de azi și bucură-te de procesul ReVVoluționar ce îți va aduce echilibrul în viața ta!

1Cum știu că acest program este pentru mine?

Programul este dedicat persoanelor clinic sănătoase, care își doresc să își recapete silueta dorită, adoptând un stil de viață sănătos, fără diete restrictive, înfometare, antrenamente epuizante și utilizare de produse miraculoase.

2Ce va trebui să fac pentru a obține rezultatele pe care mi le doresc?

Pentru a obține transformarea, este necesar să te implici. Să participi la antrenamentele din studio, să urmezi planul alimentar săptămânal și indicațiile mele.

3Cum procedez pentru a mă înscrie?

Apeși butonul de înscriere, completezi cu datele solicitate şi, în scurt timp, vei fi contactat pentru a stabili dacă te califici în Program sau nu.

4Cum și unde se vor desfășura antrenamentele?

Antrenamentele se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi, de la ora 18 sau ora 19 (în limita locurilor disponibile pentru fiecare grupă), la studioul ReVVolution, din București, sector 2, zona Toamnei - Eminescu.

5Cum pot avea acces la materialele oferite bonus?

Odată ce te vei înscrie în program, îți va fi creat și un cont pe platformă. Astfel, acolo vei găsi acces la toate materialele oferite bonus.

6Nu am mai făcut niciodată sport. Nu îmi va fi greu acum?

Antrenamentele vor fi făcute personalizat pentru fiecare participant în parte, în funcție de istoricul sportiv, așa că o vom lua treptat și nu vei simți că este epuizant și că rămâi fără vlagă, în urma orelor petrecute la studio.

7Ce presupune planul alimentar?

Pe baza evaluării, vei primi un set de 10 mic dejunuri, 10 prânzuri, 10 cine pe care le poți combina cum vrei tu, pe baza disponibilității ingredientelor și a timpului de gătire. Vei putea să folosești fiecare masă de 3 ori pe parcursul unei ediții, vei putea treptat să faci sute de combinații posibile și să găsești sugestii de mese la restaurant, să poți mânca sănătos, oriunde te-ai afla și să menții procesul de slăbire.

8Pot urma acest program dacă am probleme de sănătate?

Programul se adresează persoanelor clinic sănătoase, care au acceptul medicului pentru a face efort fizic și care nu au probleme de sănătate ce pot interfera cu planul alimentar.

9Mi-aș dori să îmi cresc masa musculară, este potrivit acest program pentru mine?

Nu, acestea nu sunt antrenamente destinate persoanelor care au obiectiv de hipertrofie, care vor să își crească masa musculară, unde este necesar să se lucreze cu greutăți mari/ aparate.

10Ce se întâmplă dacă îmi doresc antrenamente avansate?

Acest program este destinat persoanelor care sunt la un nivel începător - mediu. Pentru persoanele care au un istoric sportiv foarte avansat, recomand să se înscrie la antrenamentele personale 1 la 1.

Studio
Acest site web folosește cookie-uri pentru a îmbunătățirea experienței de navigare. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cuPoltica de confidențialitate.
Detalii