Tot timpul am fost în căutare de noi diete care îmi vor aduce o schimbare radicală într-un timp foarte scurt. Nu aveam răbdare, reușeam să mă țin de treabă doar o perioadă scurtă și după mă îngrășăm la loc.

De Revvolution am aflat de pe Facebook și am fost uimită de trasformarile oamenilor. Am venit la Revvolution pentru că am simțit că este momentul să schimb ceva și să-mi îndeplinesc bucket list-ul. Îmi doream să devin cea mai bună versiunea a mea.

Am început prima ediție pe 19.11.2018 având 87 kg. Acum la sfârșitul lui ianuarie m-am cântărit și aveam în jur de 77.8 kg.

Prima săptămână a fost puțin dificilă deoarece a fost un șoc, de a renunța la ciocolată, dar această „dorință” a fost înlocuită cu fructele. Îmi plac planurile alimentare deoarece există variație, iar nutritionista a ținut cont de preferințele mele.

Antrenorii au făcut antrenamentele să pară mai ușoare, reușeau să ne motiveze la fiecare oră, să nu ne lăsăm, mereu aveam exerciții noi.

Văzând rezultatele de la o zi la alta, trecând la o măsură mai mică la haine am reușit să mă automotivez și să nu mă las în procesul de a-mi atinge obiectivul, pentru că îmi doresc să mai slăbesc 7 kg.

Pentru mine Revvolution înseamnă schimbare. Overall un vibe bun.

Experiența Revvolution este una plăcută. Am admirat profesionalismul de care echipa a dat dovadă de la mic la mare. Punctualitatea fiind un punct forte și modul prietenos în care sunt tratați clienții. Cel mai mult din program mi-a plăcut planul alimentar pentru că am învățat să mă alimentez corect și sănătos.

Până în momentul de față 2 persoane au venit la Revvolution datorită recomandării mele, fiind luată ca pe un exemplu. Îmi doresc să mai continui chiar și după atingerea obiectivului.