Primul motiv pentru care am venit la Revvolution a fost la începutul acestui an, când m-am simțit extrem de rău chiar înainte de a începe un concert, nu exagerez, dar am crezut că o să mor. În clipa aceea  am știut că voi face tot ce voi putea să îmi schimb modul de viață în ceea ce privește alimentația și redobândirea condiției fizice.

Logodnica mea mi-a spus de Valentin Vasile și de programul lui, după ce a citit cartea ”Stil de viață, nu dieta”. Ea mereu a încercat să mă convingă să fac ceva în privința sănătății mele. Practic, mă pensionasem fără să-mi dau seama.

În luna februarie a acestui an, cântăream 130 kg (de rușine, mințeam în privință greutății). Acum, la jumătatea ediției din noiembrie, cântăresc 88 kg.

Din prima discuție cu Valentin, am stabilit ce nu vreau să mai consum (el a aprobat zâmbind lista mea de alimente excluse) și mi-a conceput un meniu bazat pe ce a rămas și în funcție și de ce îmi place din ce a rămas, astfel încât să rămân sănătos și plin de energie.

În legătură cu sportul, cum să spun mai scurt și să exprim ce simt? Dacă m-ar ține corpul, aș sta la toate antrenamentele. De dimineață până seara….zilnic!

Nu am simțit în niciun moment dorința de a renunța sau de a abandona.

Știu că sună a copilărie, dar într-o zi trebuia să vorbesc ceva cu Vali înainte de un antrenament de Pump (pe care chiar el urma să-l țină). Am mers la el când se încălzea pentru clasă. Aș vrea să pot cândva să arăt atât de definit ca și el. Știu, ar trebui să-mi schimb meseria ca să arăt așa și nu acum, ci de acum câțiva ani buni. Dar asta ar fi un obiectiv, să am un tonus muscular din ce în ce mai bun și mai definit.

Pentru mine Revvolution înseamnă un loc în care mă simt ca acasă. Un loc în care mi-am făcut prieteni și un loc în care mereu mă simt DOAR bine. Chiar dacă de multe ori am picat lat pe podea.

Revvolution îmi dă senzația de familie unită. Antrenorii și chiar și clienții care vin de ceva vreme. E o comunitate în care lumea vine să se deconecteze, unde toată lumea muncește și se ambiționează reciproc. Vin mereu cu drag la antrenamente, chiar și când sunt foarte obosit.

Și mi-a plăcut cel mai mult faptul că mereu facem ceva nou. Chiar și la antrenamentele cu aceeași tematică, exercițiile sunt mereu altele și din ce în ce mai complexe. Nu se bate pasul pe loc!

Categoric o să continui să vin și să recomand acest program care mi-a schimbat total stilul de viață.