Răzvan: Pentru mine Revvolution înseamnă schimbare, depășirea limitelor și plăcerea de a face sport!

Am venit la Revvolution pentru că îmi doream o schimbare. Nu mai aveam activitate fizică, iar motivele ,,nu am timp”, ,,sunt obosit”, ,,poate mâine” erau deja epuizate.

Începusem să alerg de la începutul lui ianuarie 2018 când avem 87 de kg. În martie m-am înscris la Revvolution și aveam 80,6 kg, iar după 4 luni am ajuns la 74,8 kg.

A fost destul de ușor să urmez planul alimentar, deși am un program haotic la serviciu. Îmi place meniul propus și îl aștept curios la fiecare ediție. În plus, mi-am făcut un obicei din a mânca sănătos.

Am început cu More (al doilea nivel de intensitate), însă am avans rapid la UP (al treilea nivel de intensitate). Acum, cu cât sunt mai intense antrenamentele, cu atât îmi place mai mult și mă motivează să îmi depășesc limitele. Nu m-am gândit niciodată sa renunţ, vin cu plăcere la Revvolution.

Obiectivele mele sunt în curs de realizare, mai am mult de muncă, dar știu că sunt pe drumul cel bun.

Pentru mine Revvolution înseamnă schimbare, înseamnă depășirea limitelor, înseamnă plăcerea de a face sport.

Experiența Revvolution este foarte plăcută, abia aștept să ajung la antrenamente. Exerciţiile sunt mereu diferite şi interesante, iar antrenorii sunt foarte atenţi şi îţi acordă sprijin dacă există dificultăţi în executarea exerciţiilor.

Am recomandat programul mai multor persoane până acum, drept dovadă: soția mea vine de 3 luni la Revvolution, iar fratele meu a fost și el până de curând și urmează să se reîntoarcă.

 

Ti-a placut acest articol? Daca vrei sa primesti informatii interesante despre nutritie si antrenament, aboneaza-te la newsletter-ul Revvolution!

Alte recomandari
Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *