În contul tău vei regăsi resursele necesare pentru programul online de antrenament și nutriție.

Primul pas este să completezi formularul de nutriție. Pe baza acestuia îți vom concepe planul alimentar, pe care îl vei primi ulterior prin e-mail, alături de alte documente utile pentru a avea o alimentație sănătoasă.

Pachetul tău de antrenamente va cuprinde 4 videoclipuri diferite în fiecare săptămână. Fiecare antrenament este diferit, durează între 45 și 60 de minute și va fi predat de o echipă de doi antrenori Revvolution care vor lucra în același ritm cu tine. Ai nevoie doar de o saltea pentru a le executa-lucrăm antrenamente funcționale, cu greutatea corpului, adaptate istoricului tău sportiv.

Poți accesa antrenamentele direct din platformă, de pe laptop, telefon, tabletă – pe care le poți conecta și la un Smart TV.

Dacă rezultatele tale sunt optime, poți trece la un nivel superior după prima lună, prin achiziționarea pachetului următor.

În submeniul Contul Meu vei regăsi pachetul achiziționat. Apasă butonul VIEW si se va deschide link-ul către antrenamente. Apeși din nou VIEW – și ai acces la antrenamente!

Abonamentul pe care tocmai l-ai achiziționat îți oferă acces pe platforma Revvolution timp de 30 de zile.

Pentru întrebări, suport și informații te rugăm să ne contactezi la wewillchangeyou@revvolution.ro

Mult succes!
Echipa Revvolution

Ai uitat parola? Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.