Plan de nutriție personalizat și
plan de antrenament concepute de
Valentin Vasile

Cel mai eficient program de sport şi nutriţie
este acum disponibil şi on-line

DE CE ONLINE?

În era digitală, Revvolution vine acum mai aproape de toate persoanele care doresc să urmeze un program eficient de nutriție și sport. Fie că sunteți din București sau din alte orașe, acum vă oferim programul Revvolution și on-line, prin care aveți posibilitatea să vă schimbați stilul de viață, forma fizică și structura corporală chiar la voi acasă!

Am adaptat grupele Revvolution pentru pachete on-line, ce se vor regăsi în trei categorii: GROW, MORE și UP.

Abonamentul on-line, indiferent de pachetul ales, are o valabilitate de 35 zile, timp în care vei putea accesa direct pe site antrenamentele video și vei primi pe e-mail planul alimentar personalizat. Acest pachet complet îți va permite să faci exercițiile la tine acasă, să urmezi meniul propus de specialistul nostru în nutriție și să te bucuri de rezultate.

CE CONȚINE

Logo_online_transparent
  • exerciții Revvolution în format video, coordonate de Valentin Vasile
  • un ghid introductiv de biomecanica miscarii
  • program de nutriție personalizat, realizat pe baza chestionarului pe care îl veți completa on-line

Planul alimentar – este conceput pentru 7 meniuri diferite. Fiecare meniu conține 3 mese principale plus 2 gustari. Planul este construit pentru 7 zile (7 meniuri) de luni până duminică. Săptămânal se repeta planul până la finalul lunii. În plus, se oferă o listă cu alimente cu care se pot înlocui cele din plan. Se poate respecta planul alimentar primit sau se poate configura un meniu zilnic după planul primit. În plus, poți construi propriul meniu pentru o zi. Alegi din cele 7 variante de mic dejun pe cea preferată și o notezi pe o hârtie. Procedezi astfel și cu gustările, prânzul și cina. Acest meniu se poate respecta 2-3 zile (nu mai mult). După 2-3 zile se poate construi alt meniu din cele 6 variante rămase.

  • ghid de substituiri
  • acces la comunitatea Revvolution

Antrenamentele Revvolution on-line sunt secvențe de mișcare în regim HIIT (High-intensity Interval Training) și Tabata, numite microintervale.

Lucrăm cu greutatea corporală, fără instrumente.

Beneficiul major al microintervalelor este efectul “after burn” (organismul arde calorii post-antrenament până la 72 ore). Acest sistem dezvoltă coordonarea între sistemul nervos și cel muscular și îmbunătățește calitățile motrice: rezistența, forța, echilibrul, coordonarea, îmbunătăținând calitatea musculară, tonusul și postura.

DESCRIERE PACHETE

Preț pachet – 180 lei (pentru achiziționarea unui pachet).

GROW! – este dedicat celor care nu au mai făcut până acum și /sau nu se încadrează în limitele normoponderabilității. Exercițiile sunt întotdeauna gândite pentru variantele easy way și hard way. Grupa GROW este recomandată celor care au de slăbit mai mult de 20 de kg sau au o condiție fizică foarte scăzută. Dacă ai planuri mari, aici este locul tău.

MORE V1! – este potrivită pentru tine dacă ai deja un istoric sportiv. Poate că nu ai mai făcut sport constant în ultima perioadă, dar există o condiție fizică latentă, ce poate fi recuperată cu puțină muncă. Este o grupă recomandată celor care au de slăbit în jur de 10 kg până la normoponderabilitate. Și la grupa MORE există variante hard și easy pentru exerciții, care vă pot ajuta să adaptați activitatea sportivă limitărilor voastre.

MORE V2! – Daca ai trecut deja printr-o editie de More si nu esti inca pregatit pentru Up, poti achizitiona pachetul More v2, unde vei regasi alte materiale video de antrenament. Este potrivită pentru tine dacă ai deja un istoric sportiv. Poate că nu ai mai făcut sport constant în ultima perioadă, dar există o condiție fizică latentă, ce poate fi recuperată cu puțină muncă.

UP! – este o grupă potrivită celor care au ca țintă tonifierea și remodelarea, cu un target de slăbire în jurul a 5 kg, cu un istoric constant de activitate sportivă și o formă fizică medie spre bună. Este o grupă în care variantele easy de exerciții nu prea mai sunt prezente. Dacă ai pornit de la GROW și ai ajuns la UP, atunci înseamnă că evoluția ta sportivă este spectaculoasă.

CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A CUMPĂRA UN ABONAMENT REVVOLUTION ON-LINE:

– alege pachetul potrivit pentru tine
– adaugă-l în coș
– mergi la “finalizare comandă”
– fă-ți cont sau autentifică-te (dacă ai deja un cont)
– completează formularul de nutriție , pe baza căruia se va realiza regimul personalizat, pe care îl vei primi în maxim 2 zile lucrătoare
– citește rubrica Termeni și Condiții și bifează că ai luat cunoștință
– completează datele de facturare
– plătește cu cardul sau prin transfer bancar

VV WELLNESS S.R.L.
Număr de ordine în registrul comerţului: J40/5409/2014;
C.U.Î. RO33134165
Sediul social: municipiul Bucureşti, Strada Matei Millo nr. 9, parter, sector 1
Capital social: 400 lei