Experiența Revvolution
la tine acasă:

Antrenamente video online,
plan de nutriție personalizat, și
o comunitate care te susține să
ai un stil de viață sănătos!

Experiența Revvolution
la tine acasă:

Antrenamente video online,
plan de nutriție personalizat,  și
o comunitate care te susține să
ai un stil de viață sănătos!

DE CE ONLINE?

Mănânci sănătos, te antrenezi alături de echipa de antrenori Revvolution și inveți tot ce trebuie să știi pentru un stil de viață sănătos prin intermediul seminariilor online.

Abonamentul on-line, indiferent de pachetul ales, are o valabilitate de 30 zile, timp în care vei putea accesa antrenamentele video în contul tău și vei primi pe e-mail planul alimentar personalizat. Acest pachet complet îți va permite să faci exercițiile la tine acasă, să urmezi meniul propus de specialistul nostru în nutriție și să te bucuri de rezultate.

În plus, primești acces într-o super comunitate de oameni cu aceleași obiective ca și tine, care te vor susține în călătoria ta!

CE CONȚINE

Logo_online_transparent
  • 8 antrenamente diferite în fiecare săptămână în care antrenorii Revvolution lucrează cot la cot cu tine – in total 32 antrenamente
  • Seminar de biomecanică
  • Seminar de kinetoterapie
  • Program de nutriție personalizat, realizat pe baza chestionarului pe care îl vei completa on-line (pentru abonamentele cu plan alimentar)
  • ghid de substituiri
  • acces la comunitatea Revvolution

Planul alimentar este conceput pentru 7 meniuri diferite. Fiecare meniu conține 3 mese principale plus 2 gustari. Planul este construit pentru 7 zile (7 meniuri) de luni până duminică. Săptămânal se repeta planul până la finalul lunii. În plus, se oferă o listă cu alimente cu care se pot înlocui cele din plan. Se poate respecta planul alimentar primit sau se poate configura un meniu zilnic după planul primit. În plus, poți construi propriul meniu pentru o zi. Alegi din cele 7 variante de mic dejun pe cea preferată și o notezi pe o hârtie. Procedezi astfel și cu gustările, prânzul și cina. Acest meniu se poate respecta 2-3 zile (nu mai mult). După 2-3 zile se poate construi alt meniu din cele 6 variante rămase. Antrenamentele se adresează persoanelor clinic sănătoase, care au acceptul medicului de a face sport.

Antrenamentele Revvolution online sunt secvențe de mișcare în regim HIIT (High-intensity Interval Training) și Tabata, numite microintervale.

Lucrăm cu greutatea corporală, fără instrumente. Beneficiul major al microintervalelor este efectul “after burn” (organismul arde calorii post-antrenament până la 72 ore). Acest sistem dezvoltă coordonarea între sistemul nervos și cel muscular și îmbunătățește calitățile motrice: rezistența, forța, echilibrul, coordonarea, îmbunătățind calitatea musculară, tonusul și postura.

Fiecare antrenament este diferit, durează între 45 și 60 de minute și va fi predat de o echipă de doi antrenori Revvolution care vor lucra în același ritm cu tine. 

Antrenamentele se adresează persoanelor clinic sănătoase, care au acceptul medicului de a face sport.

DESCRIERE PACHETE

Te vei simți exact ca în studio-ul Revvolution – dar în confortul casei tale, în ediția Virtuală Revvolution! 

Achiziționează unul dintre pachetele de mai jos (corespunzător cu nivelul tău de antrenament) și acceptă provocarea Revvolution:  

 * 30 zile de antrenamente distractive indoor
 * plan alimentar personalizat (pentru abonamentele cu plan alimentar)
 * Seminarii video de biomecanică și kinetoterapie

Enjoy the Revvolution Virtual Journey! 

GROW! – este dedicat celor care nu au mai făcut până acum și /sau nu se încadrează în limitele normoponderabilității. Exercițiile sunt întotdeauna gândite pentru variantele easy way și hard way. Grupa GROW este recomandată celor care au de slăbit mai mult de 20 de kg sau au o condiție fizică foarte scăzută. Dacă ai planuri mari, aici este locul tău.

grow-v1-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

grow-v2-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

grow-v3-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

MORE! – este potrivită pentru tine dacă ai deja un istoric sportiv. Poate că nu ai mai făcut sport constant în ultima perioadă, dar există o condiție fizică latentă, ce poate fi recuperată cu puțină muncă. Este o grupă recomandată celor care au de slăbit în jur de 10 kg până la normoponderabilitate. Și la grupa MORE există variante hard și easy pentru exerciții, care vă pot ajuta să adaptați activitatea sportivă limitărilor voastre.

more-v1-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

more-v2-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

more-v3-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

UP! – este o grupă potrivită celor care au ca țintă tonifierea și remodelarea, cu un target de slăbire în jurul a 5 kg, cu un istoric constant de activitate sportivă și o formă fizică medie spre bună. Este o grupă în care variantele easy de exerciții nu prea mai sunt prezente. Dacă ai pornit de la GROW și ai ajuns la UP, atunci înseamnă că evoluția ta sportivă este spectaculoasă.

up-v1-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

up-v2-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

up-v3-768x768

Pachet cu plan alimentar

Pachet fără plan alimentar

*Toate programele din cadrul unui nivel (V1, V2, V3) au aceeași structură și grad de dificultate, diferă doar antrenamentele.

Antrenamente Gratuite

CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A CUMPĂRA UN ABONAMENT REVVOLUTION ON-LINE:

– alege pachetul potrivit pentru tine
– adaugă-l în coș
– mergi la „finalizare comandă”
– fă-ți cont sau autentifică-te (dacă ai deja un cont)
– completează formularul de nutriție , pe baza căruia se va realiza regimul personalizat, pe care îl vei primi în maxim 2 zile lucrătoare
– citește rubrica Termeni și Condiții și bifează că ai luat cunoștință
– completează datele de facturare
– plătește cu cardul sau prin transfer bancar

VV WELLNESS S.R.L.
Număr de ordine în registrul comerţului: J40/5409/2014;
C.U.Î. RO33134165
Sediul social: municipiul Bucureşti, Strada Matei Millo nr. 9, parter, sector 1
Capital social: 400 lei