Echipa noastră funcționează de mai bine de 6 ani, cu rezultate fantastice și mii de kilograme cu care ne-am luptat și pe care le-am învins.

Kilogramele în plus sunt doar efectul, de obicei cauzele sunt mult mai adânci și foarte diverse, așa cum trebuie să fie și strategia pe care o aplicăm atunci când vrem să ne schimbăm stilul de viață. Revvolution nu este doar un program de slăbit, este un proiect de modificare a felului în care trăim, ne hrănim și ne raportăm la corpul nostru.
Revvolution este spațiul în care ai la îndemână toate resursele pentru a reuși. Aici o să-ți lipsească un singur lucru: scuzele.

Revvolution ne numim doar din 2016, după un rebranding care a mers, dincolo de identitate vizuală și nume, mai aproape de filozofia de la care a pornit Valentin Vasile acest proiect, aceea că echilibrul corpului și minții noastre este revvoluția pe care trebuie să o punem pe primul plan, pentru că de aici derivă echilibrul în toate zonele vieții noastre: personală, profesională sau de cuplu, de aici ne alimentăm resursele de sănătate, de bucurie, de forță și energie.

Cei care sunt parte din programele Revvolution sunt persoane extrem de diferite, dar care au un țel comun, să își regăsească echilibrul corporal și mental, iar specialiștii noștri sunt mereu aici pentru a le oferi tot suportul de care au nevoie.

Testimoniale specialiști

VALENTIN VASILE

“Fac sport de peste 20 de ani. Pentru mine sportul este pasiune, profesie, stil de viață. Am fost mulți ani antrenor personal și am văzut cât de important era pentru cei care nu aveau încă o relație bună cu sportul, dar voiau o schimbare, să aibă ajutorul unui specialist. Doar că antrenorii personali nu sunt pentru buzunarul oricui, așa că mi-am dorit să creez un sistem care să combine antrenamentul personal cu cel de grup și cu sfaturile de nutriție. Am reușit acest lucru, după ce mi-am luat toate atestările care să îmi permită să am control total asupra tehnicilor pe care le aplic și sfaturilor pe care le ofer. Am absolvit școala națională de antrenori, apoi mi-am luat diploma ISA, în Statele Unite ale Americii, unde am primit acreditarea pentru nutriție sportivă și fittness. Cu cât am avansat în această meserie am înțeles un lucru: că nu există metode simple și că slăbitul este o chestiune extrem de complexă, care trebuie abordată integrat. Revvolution este răspunsul la toate întrebările care mi-au fost adresate în ultimii ani, în care am lucrat cu mii de oameni, alături de care am scăpat de zeci de mii de kilograme de grăsime.”

ANTONIO PĂCURARU

Antonio este un antrenor care știe să te motiveze și este mereu cu zâmbetul pe față, reușind să te mobilizeze să faci corect antrenamentele.

“Am absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport și am fost dintotdeauna pasionat de sport. De mic am practicat fotbal, atletism și polo. Am intrat prima dată într-o sală de fitness în clasa a XI-a, iar pasiunea mea pentru acesta a venit la scurt timp, când am intrat la facultate. Sportul înseamnă pentru mine o eliberare totată de probleme personale, cotidiene, etc. Mă bucur că fac parte din echipa Revvolution, am colegi minunați, alături de care mă simt bine zilnic. Motto-ul meu este : mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate”.

RĂZVAN BUF

Răzvan este antrenor de fitness, fiind cel care explică la fiecare antrenament cum trebuie să efectuezi mișcările pentru a avea efectul scontat, astfel însoțind în călătoria Revvolution.

“Sunt antrenor de fitness cu acreditări recunoscute de Ministerul Educației și de Ministerul Muncii din România. Am iubit dintotdeauna sportul, iar cu timpul am realizat că pot concretiza această pasiune într-o meserie.  În anul 2016, Revvolution mi-a deschis porțile sălilor de antrenamente și mi-a oferit oportunitatea de a pune în valoare aptitudinile mele, dar și provocarea de a învăța lucruri noi. Cu multă pasiune și dorință de a progresa, m-am implicat tot mai mult în acest domeniu și am profitat de orice element de noutate descoperit pe parcurs până când am reușit să creez diferite planuri de antrenamente eficiente, în urma cărora s-au obținut rezultate vizibile.

Consider că sportul este cheia către  „o minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Ca antrenor, ceea ce-mi oferă cea mai mare satisfacție este faptul că pot ajuta oamenii să urmeze o viață mai echilibrată și sănătoasă.”

Iulian Dinu

Iulian este un antrenor care nu te lasă să irosești timpul, atent și plin de energie, iar antrenamentele cu el sunt dinamice.

“Cred că este foarte important să îți atingi obiectivele personale și tocmai de aceea îmi place să îi ajut pe cei care vin la Revvolution să ajungă acolo unde își doresc. Am absolvit cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport  unde am dobândit competențe privind antrenamentul sportiv. La Revvolution pot pune in practică cunoștințele dobândite în facultate în scopul menținerii sau îmbunătățirii stării generale de sănătate a tuturor membrilor clubului. Revvolution este locul unde interacționez cu oamenii și, de cele mai multe ori, chiar dacă pare contraintuitiv, le face viața mai frumoasă măcar pentru o oră sau două. Iar lucrul acesta îmi place cu adevărat!”

Melvin Mennichelli

Melvin iubește gimnastica și aplică la fiecare elemente conexe acesteia. “Am început sportul la vârsta de 3 ani când părinții m-au trimis la cursuri de înot. După 3 luni am început antrenamentele la gimnastică artistică, iar acest lucru mi-a plăcut cu adevărat. Până la 18 ani am câștigat numeroase premii și medalii, am fost campion regional, național italian și european.

De aproape 3 ani am devenit bodybuilder și particip la diferite competiții. M-am alăturat Revvolution pentru că îmi place mult spiritul de aici, îmi place să îi ajut pe oameni să își îndpelinească obiectivele. Pentru mine, sportul înseamnă viață, sănătate, putere și frumusețe”

 

Dragoș Toncean

Dragoș este pasionat de antrenamentele de grup cu diferite tipuri de efort, funcționalitate și flexibilitate musculară (cardio training, metabolic conditioning, core training, stretching) și s-a alăturat Revvolution pentru că s-a regăsit in filozofia noastră. “Sportul este esențial pentru o viață sănătoasă, pentru a arăta și pentru a te simți bine. Sunt pasionat de mișcare, tocmai de aceea, încă de mic, am făcut karate. Sunt component al lotului național de Karate, legitimat la cluburile C.S. Dinamo București și C.S. Farul Constanța. Am participat la competiții naționale și internaționale la care am obținut multiple titluri de campion național și medalii internaționale la campionate europene, balcanice și grand prix-uri internaționale. Îmi plac antrenamentele bazate pe stabilitate și forță.”

 

 

TANIA FÂNTÂNĂ

“Sunt o persoană aflată permanent în căutarea armoniei și a echilibrului, în tot ceea ce întreprind. Cred foarte mult în ceea ce fac, în faptul că munca mea poate fi de ajutor cuiva care se află în căutarea echilibrului cu sine. Ceea ce iubesc cel mai tare la meseria de nutriționist este apropierea de oameni, faptul că pot să le ofer ceva util, să îi înveţ abecedarul alimentaţiei sănătoasase.”
Pentru Tania, mecanismele nutriției sunt parte a procesului de autocunoaştere, pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl parcurgă. Întâlnirea cu Revvolution și cu echipa de profesioniști de aici a fost unul dintre cei mai importanți pași ai carierei sale.

Testimoniale Clienți

Eu am început programul cu Valentin la finalul anului școlar, chiar înainte de vacanță. Până în toamnă slăbisem aproape 30 de kg doar cu programul lui de dietă și sport. Colegii nu m-au recunoscut, iar asistenta școlii, la vizita medicală, nu m-a crezut că sunt eu, m-a pus să îi arăt buletinul. M-am reapucat de fotbal și am satisfacția că îi las pe toți în urmă, am o condiție fizică mai bună decât toți prietenii mei.

Andrei Combei, 16 ani

Privind în urmă, nu cred că există o zi în care să nu aplic ce am învățat de la Valentin Vasile. Pe lângă niște principii pentru o viață sănătoasă, am învățat să am răbdare cu mine și corpul meu, am învățat să-mi organizez eficient timpul, să-mi accept defectele și să fac alegeri corecte, fără să fiu frustrată. Programul mi-a dat un plus de încredere în mine și am realizat că pot să mut și munții, dacă îmi doresc suficient.

Roxana Pascu Mandeal – 29 de ani

Ceea ce am câștigat în urma programului sunt entuziasmul cu care mergeam la sală și cu care făceam antrenamentele și zâmbetul cu care plecam de acolo. M-am simțit mai încrezătoare, mai mulțumită de mine, am avut mai mult curaj să mă implic în activități provocatoare de tip sportiv. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că poți slăbi mâncând corect, mișcarea singură nu este suficientă, iar când nu mai poți, mai poți puțin!

Lucia Radu-Simota, 33 de ani

Am început acest program împreună cu soțul meu. A fost foarte interesant să observăm nu doar schimbările individuale, dar și cele de cuplu, pentru că am dezvoltat un fel de sentiment de echipă, plăcerea de a ne pune niște obiective comune. Am avut șansa de a ne regăsi, unul pe celălalt și fiecare pe sine. Acest mod de viață ne-a schimbat total, în bine. Vrem să menținem același stil de viață sănătos și deloc monoton și să continuăm cu același entuziasm această schimbare.

Oana-Maria și Ștefan Cincan- 32 și 34 de ani

X