Ce înseamnă Revvolution

REVVOLUTION este un program complet și complex de remodelare corporală creat de expertul în sport și nutriție Valentin Vasile pentru a te aduce în cea mai bună formă, în cel mai scurt timp posibil. Este un program sportiv de grup, care îți oferă avantajele unui antrenament personal sau invers, un antrenament personal care îți oferă beneficiile unei sesiuni sportive de grup.

De ce este REVVOLUTION altfel:

are o abordare holistică și se concentrează pe diversitatea participanților în program

Fiecare este diferit, are alt istoric sportiv, alte bariere psihologice sau fizice, așa că abordările unitare nu pot funcționa. Revvolution oferă componente personalizate de antrenament, nutriție, coaching și motivație, cât și educație pe termen lung prin seminarii și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

adaptabilitate și rezultate într-un timp scurt

Antrenamentele sunt structurate pe patru niveluri de intensitate, adaptate gradului de pregătire fizică și sportivă a participanților. Sesiunile de antrenament sunt împărțite în mai multe grupe de intensitate: GROW!, MORE!, UP! și PRO!. Cei mai mulți dintre participanții noștri au debutat la GROW și evoluat către nivelele maxime UP! și PRO!

procesul de remodelare corporală este unul sănătos și sigur

Pentru a ne asigura că tot procesul se desfășoară în deplină siguranță, la antrenamentele Revvolution sunt în permanență doi antrenori, raportul fiind de un antrenor la maximum nouă participanți, astfel încât cel puțin atenția unuia din antrenori să fie îndreptată către corectitudinea executării mișcărilor.

utilizează tehnologii performante

REVVOLUTION folosește sistemul TANITA (cel mai performant instrument din lume de măsurare a indicilor corporali) și FitLight trainer, un sistem wireless revoluționar care dezvoltă viteza, agilitatea și coordonarea, făcând antrenamentele mult mai distractive.

planurile de alimentație Revvolution sunt realizate pe baze științifice

care asigură organismului tău toți macronutrienții și micronutrienții în proporțiile ideale, astfel încât pe termen lung să ai un corp puternic, suplu, tonifiat, un metabolism accelerat, sațietate continuă și energie mai mult decât suficientă pentru întreaga zi. Planul nutrițional Revvolution nu înseamnă alimente low-fat și nici cuantificarea continuă a caloriilor, ci nutriție științifică și echilibrată, la îndemâna oricui.

beneficii din abudență la un preț accesibil

O lună de personal training și consultanță personalizată poate depăși suma de 500 euro, în timp ce prețul unei ediții REVVOLUTION, care are un pachet la fel de consistent de beneficii și în plus are o abordare multidimensională a procesului, poate ajunge până la maxim 125 de euro, dacă este achiziționată o singură lună, dar putând ajunge chiar la 90 euro/lună în cazul în care este achiziționat un pachet de 12 ediții.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Un consultant Revvolution va lua legătura cu tine.

STRUCTURA GRUPELOR REVVOLUTION

GROW! MORE!, UP! și PRO! sunt cele patru variante ale grupelor Revvolution și au fost elaborate pentru a acomoda toate tipologiile de participanți, indiferent de istoricul sportiv și fizic.

GROW! – este o grupă potrivită pentru cei care nu au făcut sport recent și /sau nu se încadrează în limitele normoponderabilității. Exercițiile sunt întotdeauna gândite pentru variantele easy way și hard way. Grupa GROW este recomandată celor care au de slăbit mai mult de 20 de kg sau au o condiție fizică foarte scăzută. Dacă ai planuri mari, aici este locul tău.

MORE! – este grupa potrivită pentru tine dacă ai deja un istoric sportiv. Poate că nu ai mai făcut sport constant în ultima perioadă, dar există o condiție fizică latentă, ce poate fi recuperată cu puțină muncă. Este o grupă recomandată celor care au în jur de 10 kg până la greutatea ideală. Și la grupa MORE există variante hard și easy pentru exerciții, care vă pot ajuta să adaptați activitatea sportivă corpului vostru.

UP! – este o grupă potrivită celor care au ca țintă tonifierea și remodelarea, cu un target de slăbire în jurul a 5 kg, cu un istoric constant de activitate sportivă și o formă fizică medie spre bună. Este o grupă în care variantele easy de exerciții nu prea mai sunt prezente. Dacă ai pornit de la GROW și ai ajuns la UP, atunci înseamnă că evoluția ta sportivă este spectaculoasă.

PRO! – cum îi spune și numele, aici nu ne jucăm, uită de orice varinată easy sau de pauze în care să-ți tragi răsuflarea. Aceasta este o grupă special concepută pentru cei care fac sport constant și au o condiție fizică excelentă, plus o nevoie permanentă de noi provocări. În grupa PRO se află membrii cei mai vechi ai comunității, cei pentru care sportul a devenit un stil de viață.

CLASE EXTRA REVVOLUTION

Power Pump – Pump Evvolution este o clasă de tonifiere și forță care activează grupele majore de mușchi folosind echipament special, dar și greutatea corpului. Clasa include secvențe de mișcări metabolice pentru a păstra nivelul ridicat al ritmului cardiac.

Shape: Această clasă pune accentul pe zona core – întărește abdomenul, fesierii și îmbunătățește forșa și posturi, cu ajutorul diferitelor accesorii – în special benzi elastice, dar și a greutății corpului. Este o clasă potrivită pentru orice nivel!

Stretching:  pentru că cele 2 minute de relaxare de la sfârșitul unei clase nu sunt cu adevărat suficiente pentru a ne elibera de stresul zilei îți propunem o clasă dedicată stretching-ului. Timp de 60 minute vei efectua diferite mișcări cu greutatea corpului pentru îmbunătățirea posturii și mobilității.

Revvolution VO2MAX este o clasă cardio inspirată de arte marțiale, box, karate. Pe lângă beneficiile fizice – îmbunatățirea funcțiilor cardio respiratorii, îmbunătățirea agilității și a coordonării, dar și a posturii și stabilității, muzica antrenantă și mișcările energice te vor face să scapi de tot stresul acumulat peste zi.

Revvolution Metamorefit Este o combinație unică de body workout și circuit, rezultatul fiind un antrenament exploziv în care nu ai timp să te plictisești. Combinăm cele mai antrenante exerciții – easy way sau hard way: totul depinde de tine!

PROGRAMUL ANTRENAMENTELOR

LUNI & JOI: 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00

MARȚI & VINERI: 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30

Calendarul EDIȚIILOR REVVOLUTION 2018

EDIȚIA IANUARIE: 15 IANUARIE – 10 FEBRUARIE
EDIȚIA FEBRUARIE: 12 FEBRUARIE – 10 MARTIE
EDIȚIA MARTIE: 12 MARTIE – 7 APRILIE
EDIȚIA APRILIE: 9 APRILIE – 5 MAI
EDIȚIA MAI: 7 MAI – 2 IUNIE
EDIȚIA IUNIE: 4 IUNIE – 30 IUNIE
EDIȚIA IULIE: 2 IULIE – 28 IULIE
EDIȚIA AUGUST: 30 IULIE – 25 AUGUST
EDIȚIA SEPTEMBRIE: 27 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
EDIȚIA OCTOMBRIE: 24 SEPTEMBRIE – 20 OCTOMBRIE
EDIȚIA NOIEMBRIE: 22 OCTOMBRIE – 17 NOIEMBRIE
EDIȚIA DECEMBRIE: 19 NOIEMBRIE – 15 DECEMBRIE

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Un consultant Revvolution va lua legătura cu tine.

X